w poniedziałek, 31 marca 2008 o 20:32 w wątku Requiem for a Forum Staszicum, czyli dlaczego jest jak jest Johana napisał(a):
Kiedy ostatnio używałam forum staszicum to był z nim jeden problem. Wątek był w miarę sensowny do czasu włączenia się niejakiego Fikandra do rozmowy. Wtedy to zaczynały się głupawe uwagi, docinki czy po prostu pisanie czegoś żeby napisać. A z grona ludzie korzystali głównie dlatego ze na jednym grono.net mieli grona podstawówek, gimnazjów, wiadomości od znajomych sprzed wieków etc. W dodatku już z roczek temu "najświeższe newsy" dotyczące naszej szkoły można było znaleźć na gronie. Na forum pojawiały się one już trochę nieświeże więc nie dziwne że ludzie woleli najpierw zajrzeć na grono. Bo prawda jest taka że coś takiego jak np Festiwal Poezji etc interesował zawsze mniejszą część szkolnej społeczności i to często ludzi którzy zamiast tracić czas siedząc przed komputerem robili coś innego. Pewnie więc forum staszicum umiera śmiercią naturalną i coś czuję że nic mu nie pomoże. Tym bardziej że teraz najaktywniejsi użytkownicy to głównie absolwenci.
w piątek, 02 września 2005 o 23:45 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
W sumie to do gimnazjum powinni wysyłać za karę, przynajmniej takich "normalnych" ludzi... a ja pisałam o gimie przy naszym Stasiu bo trzeba przez nie raz albo 2 razy tygodniowo przełazić. A to już jest problem chwilami..
w piątek, 02 września 2005 o 23:33 w wątku Dni kultury Johana napisał(a):
Normalnie byłam w muzeum... cieszycie się? :P Co prawda nie wlazłam do środka tylko byłam na koncercie Naiv i Lao Che, ale to mało istotne :P I w ogóle to było tak dawno. Jak narazie do środka nie mam czasu wejść, może kiedyś.
w piątek, 02 września 2005 o 23:25 w wątku Pierwszoklasiści - jak Wam się podoba szkoła? Johana napisał(a):
A czy któryś z najnowszych matfizów ma może lekcje z panią Gorzelnik (matematyka)? Cudownie uczy, chociaż po ocenach chyba tego nie widać :) No i jak wam się podobała muzyczka w radiowęźle?? Ja publicznie składam gratulacje moim kolegom z 2f. MAT FIZ RULEZ!!! I ROCK/METAL!!! :D:D:D
w czwartek, 14 lipca 2005 o 01:08 w wątku Dni kultury Johana napisał(a):
Miszczu wyżej wyraził dokładnie i w ładnych słowach to co uważam ja... no oprócz ostatniej wypowiedzi :) Jeżeli chodzi o muzeum to nawet bym tam poszła ale za dużo ludzi każe mi tam iść. A ja tak nie lubie i jestem złośliwa - nie pójdę (przynajmniej w tym tygodniu :) ) Może kiedyś jak mi się będzie nudziło... Osobiście wolałam w tym czasie co muzeum iśc sobie do Zakątka :)
w piątek, 01 lipca 2005 o 19:45 w wątku Dni kultury Johana napisał(a):
mam dziwne wrażenie że jednego dnia nie było mnie tam gdzie powinnam być czyli w muzeum :P ale to chyba tylko moje wrażenie... Przyznam że jeżeli chodzi o drugi dzień to przedstawienie GSK mi pasowało do pozostałych jak pięść do nosa... Pierwsze dwa przedstawienia były super, reszta, przyznam troszkę nudna, a na Zielonej Gęsi nie byłam (znowu dziwne wrażenie). Ale moje zdanie się nie liczy bo ja nie patrzę na aspekty wychowawczo-filozoficzne, tylko na to czy jest dobra zabawa. Chwała dresikom z 1f :P
we wtorek, 21 czerwca 2005 o 19:14 w wątku KONIEC ROKU! Johana napisał(a):
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA
W te wakacje odchodzi od nas Marta zwana Sosną.
Nie pozostawia jednak po sobie pustki, zostawia setki pięknych
i jakże ciekawych wspomnień. Jesteśmy pewni, że nigdzie nie będzie Ci tak dobrze jak w Staszicu, dlatego wróć do nas jak tylko będziesz mogła!!
Sosenko, pilnuj się przed Makaroniarzami i innymi złymi ludźmi...
Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach...
PS dobre to było? czy więcej patosu czy czegoś? Może jakaś lekka przeróbka?
w sobotę, 11 czerwca 2005 o 21:06 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
A mi się udało nie dostać... uniki trza ćwiczyć, zamiast do wojska to facetów przepuszczać przez gimnazjum kilka razy dziennie... refleks etc :P
P.S. Łączę się w bólu...
w sobotę, 11 czerwca 2005 o 21:02 w wątku Disco.... Johana napisał(a):
Wrażenia po dyskotece: ale jaja!! Jednak mimo wszystko najlepszy był deathmetalowy cover Eifela, chociaż pewnie większość publiki nie podziela mojej opinii :P No i gratuluję organizatorom odwagi... dyskoteka w staszicu... żałuję że nie zostałam dłużej bo musiałam sie zmywać... pozdro, ziomy hłehłe
w sobotę, 11 czerwca 2005 o 20:58 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Ludzie pod sceną byli zdecydowanie głośniejsi od wokalu...
w sobotę, 11 czerwca 2005 o 20:49 w wątku KONIEC ROKU! Johana napisał(a):
Ja mam za to genialne plany, szczególnie na sierpień: pojechać do Kolonii a potem napisać poprawkę... przyjemne, nie?? :D Aaaa... i podszkolić się w Quake'a i Mortal Kombat :)
w środę, 08 czerwca 2005 o 23:19 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Żałuję że nie przyszłam wcześniej, CUT mi się bardzo podobał, naprawdę, szczególnie "Czarne oczy" hehhehee. Na Strainie większośc czasu spędziłam pod śmietnikiem tudzież w drodze na centralny. Fellowship mnie ominął, nie zdążyłam wrócić, ale na drugi raz się poprawię...
w środę, 08 czerwca 2005 o 23:05 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
Teraz zaczęło się mydlenie:P Ja tam w gimnazjum 13. znam kilka fajnych osób ale z resztą raczej przyjaźnić bym się nie chciała... serdecznie współczuję wszystkim ~ziomom w 13. :P
w środę, 08 czerwca 2005 o 22:57 w wątku A jak Wam się podoba kampania reklamująca forum? Johana napisał(a):
Za to wiemy czym jest forum... a kampania reklamująca forum mocno średnia, z tego co słyszałam raczej zniechęca do wejścia na forum... mie się teraz też nie chce tu włazić... po co komu jakieś superinteligentne łacińskie hasła?? Humoru trochę ludzie!!
w niedzielę, 05 czerwca 2005 o 01:02 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
Jakby się ktoś przejmował naszym gimnazjum, dawno wylądowałby u psychiatry... na dziwne zachowania nie należy zwracać uwagi jeżeli nie są one bardzo szkodliwe... w końcu każdy licealista był gimnazjalistą (chyba)i nikt mi nie wmówi że np. akurat poprzedni rocznik był grzeczny i posłuszny :P
w niedzielę, 05 czerwca 2005 o 00:11 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
Nie, jeżeli będa okradać jakiegoś drecha to sie przyłączę :D A tak na serio to to nie jest znieczulica tylko przywyczajenie... :] i tak to LO rulez a nie gimnazjum...
w sobotę, 04 czerwca 2005 o 23:49 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
W sumie to ta dyskusja jest bezsensowna... bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. Zawsze się znajdzie miejsce gorsze od tego gimnazjum no i lepsze oczywiście też... Jak nie dostaję butelką w łeb to mi to całkiem wisi to się tam dzieje... No i jak jacyś gimnazjaliście nie wbijają się na chama do kolejki w sklepiku :]
w piątek, 03 czerwca 2005 o 23:38 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
http://www.rockpalast.de/livestream/ tej nocy o 1 Apocalyptica, jutro Iron Maiden i ciekawe kapele na żywo, jak ktoś jeszcze nie wie... :D
w piątek, 03 czerwca 2005 o 23:34 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
A czy ja zwracam na to uwagę?? W sumie nikt mi tam nic nie zrobił... inaczej ja bym miała problemy za znęcanie się nad biednymi małymi dziećmi ]:-> Ale ta strefa to dzicz kompletna, spróbuj tam przejśc tak żeby nikogo nie dotknąć z gimnazjum... Uznam że jesteś wielki jak ci się to uda... :P
w piątek, 03 czerwca 2005 o 23:12 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
No, ja np. nie wątpię że będzie fajnie, w tej szkole nie może być niefajnie :P A co do kapel które mam wymieniać to może bez przesady, głupawe rozmowy proponuję przenieść np. na gg mój numer, jak już wcześniej pisałam, 5305038, chcecie mnie objeżdżać? Czekam z radością :) Miłej zabawy wszystkim życzę i procentów i w ogóle...
w piątek, 03 czerwca 2005 o 22:01 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
Dobra, gimnazjum jak gimnazjum, widzieliście gdzieś gimnazjum bez wyrzutków? Ja niestety nie... Tylko szkoda że żeby przejść do hali musimy albo łazić naokoło albo przechodzić przez dziką strefę gdzie spokojnemu człowiekowi dużo przygód może sie przydarzyć... :P A fajni gimnazjaliście wbrew pozorom się zdarzają od czasu do czasu hehe
w czwartek, 02 czerwca 2005 o 23:53 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Wy się nabijacie, ale niemieckie kapele Death/Black wymiatają... Poza tym ja nie jestem fanatyczką Black/Death tylko Rammsteina... to ZDECYDOWANIE nie jest black, jakoś nie wyobrażam sobie growlującego Tilla Lindemanna ;P
w czwartek, 02 czerwca 2005 o 18:47 w wątku A jak Wam się podoba kampania reklamująca forum? Johana napisał(a):
Jeżeli chodzi o mnie to średnio mi się spodobało rysowanie wszędzie męskich genitaliów albo mi swastyki na czole... Bez takich obraźliwych kawałków wszystkie kampanie były fajne :)
w czwartek, 02 czerwca 2005 o 18:38 w wątku gimnazjum kontra liceum Johana napisał(a):
Chciałam tylko zauważyć że przechodząc przez gimnazjum nie raz mało nie dostałam przez przypadek w głowę jakąś puszką albo butelką (plastikową, plastikową:P). Obściskiwania się nie widziałam ale widziałam wydzierające się w stronę dziczy nauczycielki... A w liceum niezłe akcje są czasami... Jak ktoś się będzie nudzić to zapraszamy od czasu do czasu na Dooma do 217 :P - poprosić ładnie Krzysztofa P. (Rzyta) i dostarczyć mu kilka długopisów tudzież innych równie miłych pod względem destrukcyjnym rzeczy i jest szansa zabicia nudy...
w czwartek, 02 czerwca 2005 o 18:10 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Wooow ale mnie zjechaliście :D Co do perki to nie mam własnych garów na razie niestety. Znać perkusistów to znam, ale wszyscy zajęci. Chociaż moge sie zapytać. !Adios amigos!
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:44 w wątku Egzamin do matexu Johana napisał(a):
Proszę przeprowadzić test ;P
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:35 w wątku Egzamin do matexu Johana napisał(a):
Proszę bardzo: wystarczy rzucić poza Staszicem hasło matex i jak ktoś jest chociaż troszeczkę zorientowany w temacie to reakcja jest naturalna... wśród niematexów też... łączę wyrazy serdecznego współczucia...
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:26 w wątku Puryzm językowy i pochodne Johana napisał(a):
A ja lubię jak się do mnie mówi Joanna albo Johana a nie Asia a tym bardziej "Asiusia". Respect is everything. Przez traktowanie imienia widać szacunek do osoby moim zdaniem :)
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:22 w wątku Egzamin do matexu Johana napisał(a):
Nie ma lepszych i gorszych matexów. Matex to matex. Staszic się dzieli na niematexów i matexów. Współczucie wszystkim matexom i niematexom którzy muszą wytrzymywać z matexem :P
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:20 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Dyskusja lekko zjechała z tematu a poza tym zaczęła się robić lekko prymitywna więc proponuję zakończyć temat zespołów szkolnych. Tak czy inaczej, powodzenia w sobotę :)
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:16 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
To o tekście to do kogo było?? Ja się już pogubiłam... kto chce Hava Nagila.mp3?? albo klip... I powiedz mi panie M dlaczego jesteś taki złośliwy... ja sie poprawiam... w styczniu koncert był słaby ale nie uważam że nasze szkolne zespoły są do niczego. Jak chcesz jakieś złośliwości to na gg:5305038 a nie zaśmiecać forum :] Ćwiczycie dużo więc będziecie dobzi, mam nadzieję, pasi??
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:10 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
MAziu nie znasz Rootwatera?? To wcale nie jest taki mało znany zespół... mogę Ci podesłać Hava Nagila, super jest. I nie jest to czysty metal tylko różne krzyżówki. A co do szkolnych kapel to czy ja mówię że oni będą zawsze beznadziejni?? Nie mówię że teraz są beznadziejni nawet. Wierzmy że będą lepsi. A Krzysiu nawróć się lepiej będzie fajnie :)
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:04 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Stara Metallica jest fajna, potem już troszkę gorsza, straszna komercha... :P A co sądzisz na temat Rootwatera?? Chyba słyszałeś Hava Nagila?? :D
w środę, 01 czerwca 2005 o 23:01 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
No chyba :) Ale ja nie twierdzę że słucham tylko blacku, Ramms+ein to industrial metal a Metalka trash. Tylko za power nie przepadam, kolega mnie zniechęcił śpiewając różne pieśni heavy/power... Maziu chyba znasz Boodzika??
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:57 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Szkolna kapela to szkolna kapela... i większość na szczęście słucha metalu i rocka... Chociaż to dzisiejsze techno z radiowęzła mnie dobiło... A Metalliki chyba nigdy nie słyszałam... Rammsteina owszem i za to jestem im wdzięczna. Dobra, spadam stąd, chłopaki, trzymam za was kciuki na koncercie (o ile trafię kciukiem w rękę bo to nie jest takie oczywiste) łihihihi koncerty w Stasiu są zawsze fajne, prawda?? Wszystkie koncerty są fajne...
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:46 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Martwy Rząd, a co?? Znasz może kogoś?? A ja tam lubić bardzo bardzo Dimmu Borgir.
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:43 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Nie zrozumcie mnie źle... słyszałam lepsze kapele ale chyba jednak mi jako uczennicy 14.LO (jeszcze mnie nie wywalili) naprawde zależy aby nasze kapele były jak najlepsze i wierzę że może cośtam wam się uda :P, no może trochę więcej niż cośtam. Niestety wczoraj rozpadła się kapela moich kolegów, oni byli naprawdę dobrzy i mieli już za sobą całkiem niezłe demo i kilkanaście koncertów m.in. w Metal Cave i na Grunge Alive... poza tym zawsze byłam cyniczna i wredna :P
Buziaczki :*
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:40 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
OO miło Maziu ze wiesz że gram... ja się uczę a bębnów nie mam, złośliwości nie dostrzegłam poza tym... O zespole?? Że mnie z Hassasina wywalili bo nie miałam sprzętu?? Jakoś załamania nerwowego nie przeżyłam, zapewniam :P I tak mam już zaklepane miejsce w kapeli black/death to mi bardziej odpowiada... i to nie jest kapela szkolna hłehłe (to nie miało być złośliwe) Właśnie, załóżcie szkolną kapelę blackową, i tak nikt txtu nie zrozumie:D
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:37 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Co do Pro to fajny był Al-Sirat :P Szczególnie jak się wkurzali jak im perke źle nagłośnili... A w ogóle to za tydzień Anal Stench, nie wiem czy to dziwne ale chyba nie pójdę:P
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:32 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Zemsta za opinię o kapeli.. no, przepraszam nie chciałam urazić szanownego pana. A dwa kawałki to znowu nie tak dużo... Ale życzę powodzenia w każdym razie.
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:29 w wątku Co sądzicie o wirtualnych szkołach? Johana napisał(a):
Ta szkoła jest CUDOWNA!! Nie wiem czy mogłam trafić na lepszą, niezłe akcje są czasami, uwialbiam tu chodzić i już się martwię że wakacje blisko...:P Serio serio hehe...Super ludzie tu są i jest śmiesznie. Atmosfera boska po prostu - dziękuję kolegom z 1f i nie tylko...
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:23 w wątku Matematyka drogą do poznania prawdy? Johana napisał(a):
Co to za jakaś matexowa dyskusja?? Brr... matematyka to tylko przedmiot w szkole z którego fajnie byłoby zdać za pierwszym razem... Chociaż całkiem fajnie jest na lekcjach z panią profesor Gorzelnik. Mat-fiz ma lepiej pod tym względem :)
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:17 w wątku A jak Wam się podoba kampania reklamująca forum? Johana napisał(a):
Właśnie, ja myślałam że to wszystko na potrzeby DEKALOGUS/A bo musze przyznać że początkowa treść mnie dość zniechęciła do wchodzenia na forum... Ale i tak to nie to co osławiona już kampania Zegrzysława... Zegrzysław rulez!!!
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:13 w wątku koncert Poironowy - 4.06 sobota Johana napisał(a):
Jeżeli ktoś miałby przyjść tylko dla posłuchania dobrej muzyki to chyba nie do nas, bez obrazy :P W Progresji są wtedy fajniejsze koncerty a poza tym uważam że kapele szkolne to dno :] jak można grać same covery... ale fajni ludzie przyjdą to będzie oki, ja się wbijam ze znajomymi :)
w środę, 01 czerwca 2005 o 22:07 w wątku Egzamin do matexu Johana napisał(a):
Biedne premateksiątka, nie wiedzą w co się wpakowały... Jak chcą wiedzieć to ich moge skierowac np do http://matex03b.staszic.waw.pl/
Pozdrawiam
Wpisz poszukiwane wyrazy odzielone spacjami w wybrane pole. Jeśli korzystasz z wbudowanej wyszukiwarki Forum, słowa powinny być przynajmniej czteroliterowe, a liczba wyników będzie ograniczona do 30.
Jeśli nie znajdziesz szukanej wiadomości, spróbuj wpisać więcej słów lub skorzystaj z wyszukiwarki Google.
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |