w poniedziałek, 21 grudnia 2009 o 16:23 w wątku Debata Melania napisał(a):
Tak, przegrała osoba, która proponowała radiowęzeł na drugim piętrze...ciekawa zależność...
E tam, poziom debaty w porównaniu z zeszłymi latami był całkiem niezły, szczególnie, jeśli chodzi o poziom wypowiedzi. Brakowało mi natomiast eleganckiego stroju kandydatów...
w sobotę, 30 września 2006 o 14:11 w wątku Kinder niespodzianki, czyli co zastałeś w szafce Melania napisał(a):
A tak w trosce o książkę- w sali 120 ktoś zostawił "Potop" H. Sienkiewicza...czy właściciel się przyznaje?
w czwartek, 28 września 2006 o 17:27 w wątku Kinder niespodzianki, czyli co zastałeś w szafce Melania napisał(a):
Hej, Alek :)
Wiesz, ja te czasopisma zabiorę do siebie do domu, bo mi się przydadzą, tylko muszę sobie załatwić transport, bo tego jest cała masa...
A i plakatów już nie ma :P
we wtorek, 19 września 2006 o 18:11 w wątku Kinder niespodzianki, czyli co zastałeś w szafce Melania napisał(a):
No ja zastałam masę czasopism komputerowych:) i kilka plakatów :)
w środę, 30 sierpnia 2006 o 16:26 w wątku Mat-fizy :) Melania napisał(a):
ehh..a kto jest w jakiej klasie?
Bo ja w 1f:)
pozdrawiam:)
w poniedziałek, 14 sierpnia 2006 o 14:16 w wątku Mat-fizy :) Melania napisał(a):
Przydziały do poszczególnych literek mają się odbyć jakoś teraz, chyba do 15.08 lub 16.08 :)
Pozdrawiam
Ps. zmieniłam gg- 6621134
w poniedziałek, 03 lipca 2006 o 23:53 w wątku Mat-fizy :) Melania napisał(a):
Ej, to podaj swoje gg, ok?? Bo narazie jesteś jedyną dziewczyną z mat-fizu, którą udało mi się namierzyć :)
Jakby co moje gg:9842065
A i w środę po egzaminie integrujemy się na Polach Mokotowskich :)
Pozdrawiam :*
w niedzielę, 02 lipca 2006 o 14:41 w wątku Mat-fizy :) Melania napisał(a):
Nowe mat-fizy wpisujcie się :) Jestem ciekawa, kto tak jak ja znalazł się w tej klasie?
Wpisz poszukiwane wyrazy odzielone spacjami w wybrane pole. Jeśli korzystasz z wbudowanej wyszukiwarki Forum, słowa powinny być przynajmniej czteroliterowe, a liczba wyników będzie ograniczona do 30.
Jeśli nie znajdziesz szukanej wiadomości, spróbuj wpisać więcej słów lub skorzystaj z wyszukiwarki Google.
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |