| « 1 2 |
|
| Autor: | Zagubiono / znaleziono (RSS) |
| Nalfein Stary Matex A ![]() 22 sty 2007 00:09 |
O - okazało się że Nika ma mój kubek (chyba z herbatkami). Więc odwołuje tą część postu :) -- "Zasadniczym momentem głębszego estetycznego zadowolenia jest samo scałkowanie danej wielkości w jedności; na tym polega zrozumienie danego dzieła sztuki." Stanisław Ignacy Witkiewicz "I like looking at geniuses, and listening to beautiful people" Oscar Wilde |
| Fizyk absolwent 04a ![]() 22 sty 2007 18:17 |
Przy robieniu dekoracji przed studniówką zostawiłem na hali mój mały nożyk, prawdopodobnie przy jakiejś taśmie klejącej. Jest mały (10, max. 20 cm razem z uchwytem), ma na końcu uchwytu półprzezroczysty, niebieski plastik, ogólnie jest w stylu lekko chińskim (przynajmniej jak dla mnie sprawia takie wrażenie). Znalazcę prosiłbym o zgłoszenie się do Fizyka (Bartka Kamińskiego) z 3a. -- Bełkot. |
| Goblin mat-inf (matex duchem) ![]() 31 sty 2007 15:29 |
A ja gdzieś w szkole zostawiłem "Granicę" Zofii Nałkowskiej ze szkolnej biblioteki. Jeśli znajdziecie, zwróćcie Łukaszowi Czerwińskiemu z 3C (tak, to ja) lub odnieście do biblioteki. |
| Fizyk absolwent 04a ![]() 31 sty 2007 15:49 |
Zapomniałem napisać - nożyk już się znalazł. -- Bełkot. |
| « 1 2 |
|
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |