| « 1 2 |
|
| Autor: | zajęcia profilaktyczne u pierwszaków (RSS) |
| G Thang 88a ![]() 20 lut 2006 23:30 |
NO nie zartuj! -- Potężny Daimosie! Pokaż im swoje karate! |
| muzgus straszny bulgozaur ![]() 22 lut 2006 15:34 |
Nie miałem takiego zamiaru. -- Pozdrawiam, Muzgus. |
| Fizyk absolwent 04a ![]() 23 lut 2006 18:32 |
"Na podstawie wnikliwej interpretacji treści i szczegółowej analizy formy "Dziadów" ustal, co palił Mickiewicz" - w sam raz na temat maturalny! ;) -- Bełkot. |
tootiki![]() 23 lut 2006 18:59 |
same "Dziady"? zbyt wąski materiał, skąd tu przywołać konteksty intelektualne?
w gimnazjum przerabiałam: warsztaty, wyznania narkomana po odwyku, przedstawienie, balet (naprawdę), a oprócz tego warsztaty o zapobieganiu przemocy, o HIV, alkoholiźmie i przedstawienie o sektach. I właściwie żadne z tych zajęć nie skłoniły mnie do refleksji. Za to mam dożywotni uraz do wszelkich "zajęć profilaktycznych" |
maciekz ![]() 24 lut 2006 21:21 |
Ja kiedyś też miałem przedstawienie o sektach... wybrali 3 osoby z publiczności, przez pół godziny mówili rzeczyw stylu "jak lubisz pizzę to w sekcie nie pozwolą ci jeść pizzy" i potem zapytali te osoby, czy chcą wstąpić do sekty. W dodatku jeden z Aktorów (akurat u nas nie występował, stał sobie po prostu przy scenie ale należał do zespołu) był w stanie wskazującym.
Mnie skłoniło do refleksji: po co komu coś takiego?! |
| Nalfein Stary Matex A ![]() 24 lut 2006 23:17 |
A jak ktoś założy sektę pizzową? ;)
U nas na profilaktycznych fajnie było. Mi się najbardziej podobały te wartości i ich oddawanie. Które pierwsze (to nie moje były!) oddać: "miłość cielesną", sport czy zadanka? :D -- "Zasadniczym momentem głębszego estetycznego zadowolenia jest samo scałkowanie danej wielkości w jedności; na tym polega zrozumienie danego dzieła sztuki." Stanisław Ignacy Witkiewicz "I like looking at geniuses, and listening to beautiful people" Oscar Wilde |
| « 1 2 |
|
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |