Shaql
k07_b

16 wrz 2008 06:28
zgodnie z prośbą Martyny Szulc (matura 2007) kopiuję treść jej posta z grona (właściwie to 3 posty. i tak, wiem, panie moderatorze, że nie ma w tym tekście zbyt wielu polskich znaków...) (http://grono.net/forum/topic/16109444/0/):

witam :)

całkiem niedawno na konkurencyjnym portalu naszej klasy, gdzie Staszic posiada takze wielu swoich reprezentantow, rowniez nieco starszych, padl pomysl zorganizowania wspolnego staszicowego wyjscia do teatru. inicjatywa wychodzi od osob, ktore skonczyly nasza szkole pewnie jakies 20 lat temu (strzelam), wiec zamiar jest zrobic to z rozmachem :) ale nie az tak, zeby wyszedl z tego nowy bal absolwentow, po prostu kulturalne spotkanie :)

a teraz szczegoly:

- poczatek grudnia, najlepiej w okolicach Mikolajek, tak, zeby bylo juz troche swiateczne atmosfery

- ida uczniowie, nauczyciele, absolwenci, wychowankowie, ale takze krewni i znajomi krolika, czyli wszyscy ci, ktorych chcielibysmy zabrac (znajomi, rodzina, sasiedzi, ciocia Jadzia z Pipidowka Malego)

- nowy spektakl "Bajki robotow" wg Lema (premiera byla 11.09.08) w nowootwartym teatrze Capitol przy Pl.Bankowym/Marszalkowskiej

-poniewaz plan jest taki, by uczynic to z rozmachem, wiazaloby sie to z wynajeciem teatru. miesci on okolo 350 miejsc, wiec licze na to, ze nie sprawi to problemu. byloby to tym fajniejsze, ze wtedy zapewne udostepniono by nam klub, ktory miesci sie przy teatrze, na jakies spotkanie i pogadanie przed/po. wtedy latwiej byloby tez wynegocjowac dzien i godzine przedstawienia i liczyc na ewentualne znizki przy kupnie biletow.

teraz pozostaje mi liczyc jedynie na Wasz odzew. co myslicie, , powiadomcie znajomych, co to chetni moga byc, ale na grono i n-k nie wchodza raczej (ja wlasnie do takich naleze; ) ), czy Wy jestescie chetni, a jesli tak, to odezwijcie sie:
-do mnie wiadomoscia prywatna na gronie, mailem na willow_wierzbowlosa@o2.pl, gg 4355685 (preferuje mail, gg takze rzadko sprawdzam niestety, a wiadomosci sa czasowe)
-do pani Krystyny: krysialip@poczta.onet.pl

oczywiscie pamietajcie o tym, zeby zalaczyc informacje o tym, na ile biletow jestescie chetni.
jak tylko dowiem sie cos nowego (np. ile wyniesie na osobe taka impreza), to na pewno zamieszcze.

pozdrawiam i licze na szeroki odzew :)

kolejna prosba: jesli macie znajomych/ rodzenstwo po starszych rocznikach Stasia, to przekazcie im, niech oni przekaza dalej swoim znajomym. ja siegam najwyzej trzy lata w gore, a to raczej niewiele :) ale zawsze cos :)

i jeszcze: nie jestem na forum staszicowym (na stronie) i poniewaz z reguly rzadko biore w czyms takim udzial, to nie bede zakladac sobie konta. czy ktos moglby przekleic tam po prostu moja informacje? :)
a moze by to takze zamiescic na stronie glownej Stasia? tam to juz zaglada calkiem sporo osob...
jesli by kto przekleil, niech doda moje imie na dole: Martyna Szulc, matura 2007; )

uwaga uwaga
nowa data
poniewaz rozeznanie w teatrze juz jest, wiec wiadomo, iz niestety wymarzony termin 6.12 jest nie do zrealizowania. poniewaz uznano, ze lepiej przyblizyc niz oddalic (im blizej swiat tym ludzie bardziej nerwowi; ) ), to patrzac na kolejne terminy wyszlo, ze bedzie to :
15.11.08, sobota.
pozniej sie nie dalo, bo sa jakies premiery, a 15tego moga to zrobic tylko dla nas, wiec bierzemy :)
mam nadzieje, ze nikogo to nie boli :)
--
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS/IT/SS dpu s+:--- a? C++++(+++) UL++>++++ P+>++++ L+ E--(---) W+++$ N-(--) o-- K- w---(+) O- M-(--) V-- PS(--) PE--() Y+ !PGP t+ 5? X- R*(++) tv-- b+(-) DI- D+ G+++ !e h*>++ !r !y
------END GEEK CODE BLOCK------

Zabierz głos w dyskusji

Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny
Opracowanie: Adam Morawski 2005
Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz