pawelziom93

04 gru 2008 19:31
siema mam zamiar pojsc do Was do liceum. mam pytanie jakie sa wymagania punktowe z egzaminu po gimnazjum.
Pedro
mat-inf

06 gru 2008 19:08
Wystarczy, że go napiszesz :) Nie ma czegoś takiego jak wymagania co do egzaminu gimnazjalnego, ale twoja ogólna liczba punktów powinna się mieścić w progu punktowym - możesz zobaczyć progi z zeszłych lat i sprawdzić czy masz szanse się dostać!
Pozdrawiam
Wiktor
mat-inf ^^

14 gru 2008 18:16
Egzamin najlepiej w okolicach 90 pkt, oceny dość dobre, chyba, że poćwiczysz do olimpiady i będziesz miał rekrutację z głowy ;). Powodzenia i pozdrawiam.

PS mogę dostać konto bez ograniczeń, skoro jestem uczniem tej szkoły? :p
Adam

18 gru 2008 16:56
tak co do tych 90pkt to to chyba juz nieaktualne bo o ile sie nie myle (?) to tegoroczni trzecioklasisci beda pisac rowniez egzamin z jezyka angielskiego wiec ciezko przewidziec ile pkt bedzie potrzebne na dostanie sie.
Wiktor
mat-inf ^^

21 gru 2008 19:51
Zgadza się, z tego co słyszałem test z j. obcego nie będzie się liczyć jak na razie (jedynie do klas dwujęzycznych), ale słyszałem to bardzo dawno temu i nieprawda. ^^
pawelziom93

08 sty 2009 17:12
dziki wszystkim. mam nadzieje ze angielski nie bedzie brany pod uwage bo i mnie z nim kiepsko, a chce pojsc na cos zwiazane z informatyka, a on bylby raczej brany pod uwagę bardziej niz np polski.

mam nadzieje ze w roku 2009/10 spotkamy sie na staszica, oby :)

Zabierz głos w dyskusji

Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny
Opracowanie: Adam Morawski 2005
Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz