|
|
| Autor: | wymagania (RSS) |
pawelziom93![]() 04 gru 2008 19:31 |
siema mam zamiar pojsc do Was do liceum. mam pytanie jakie sa wymagania punktowe z egzaminu po gimnazjum. |
| Pedro mat-inf ![]() 06 gru 2008 19:08 |
Wystarczy, że go napiszesz :) Nie ma czegoś takiego jak wymagania co do egzaminu gimnazjalnego, ale twoja ogólna liczba punktów powinna się mieścić w progu punktowym - możesz zobaczyć progi z zeszłych lat i sprawdzić czy masz szanse się dostać!
Pozdrawiam |
| Wiktor mat-inf ^^ ![]() 14 gru 2008 18:16 |
Egzamin najlepiej w okolicach 90 pkt, oceny dość dobre, chyba, że poćwiczysz do olimpiady i będziesz miał rekrutację z głowy ;). Powodzenia i pozdrawiam.
PS mogę dostać konto bez ograniczeń, skoro jestem uczniem tej szkoły? :p |
Adam ![]() 18 gru 2008 16:56 |
tak co do tych 90pkt to to chyba juz nieaktualne bo o ile sie nie myle (?) to tegoroczni trzecioklasisci beda pisac rowniez egzamin z jezyka angielskiego wiec ciezko przewidziec ile pkt bedzie potrzebne na dostanie sie. |
| Wiktor mat-inf ^^ ![]() 21 gru 2008 19:51 |
Zgadza się, z tego co słyszałem test z j. obcego nie będzie się liczyć jak na razie (jedynie do klas dwujęzycznych), ale słyszałem to bardzo dawno temu i nieprawda. ^^ |
pawelziom93![]() 08 sty 2009 17:12 |
dziki wszystkim. mam nadzieje ze angielski nie bedzie brany pod uwage bo i mnie z nim kiepsko, a chce pojsc na cos zwiazane z informatyka, a on bylby raczej brany pod uwagę bardziej niz np polski.
mam nadzieje ze w roku 2009/10 spotkamy sie na staszica, oby :) |
|
|
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |