mat przyr (RSS) Dyskusja rozpoczęta w piątek, 13 listopada 2009 o 22:53
|
Hej! Zastanawiam się nad klasą mat przyr. Może możecie mi coś o niej powiedzieć? Jak tam jest, czy dużo jest biologii, jak z matematyką, jaka atmosfera w klasie i wogóle?
Z góry dzięki:) |
ola.w
 13 lis 2009 22:53 |
Chętnie odpowiem na pytanie. :)
Z matematyką jest różnie, jednym idzie lepiej, innym gorzej, ale nie można powiedzieć, że jest źle, bo matematyka jest w końcu królową nauk i wszyscy muszą się z nią trochę pobawić/pomęczyć (w zależności od uzdolnień - niepotrzebne skreślić)
Biologia to w zasadzie chyba najważniejszy przedmiot dla naszej klasy. Wiedzy do ogarnięcia trochę jest, a podobno teraz "zabawa się kończy, zaczyna praca", więc ostatecznie będziemy prawdziwymi mat-hardkorami, mat-świrami czy też wszystexami, jakby tej naszej pomatprzyrowej dewiacji nie nazwać. Ale cóż, jako że biologia jest przedmiotem ciekawym, przyjemnym i przyszłościowym - polecam naszą cudną klasę. :D
Ostatni punkt monologu, czyli atmosfera w klasie. Kurcze. Pozwolę sobie na mały grupowy egozim: jesteśmy fajni! :D Atmosfera jest genialna, więc nic, tylko zaprzyjaźnić się z mat-hardkorem.
Hm. Jeszcze jedno, przez czystą ciekawość: w jakim sensie "zastanawiasz się" nad naszą klasą? ;> |
Amarok
 15 lis 2009 21:28 |
Osobiście uważam, że lepiej iść do matexu. Biologii można w takim samym lub lepszym stopniu na kółku u p. prof. Wanago (Co roku kilka osób zdaje z biologii maturę). W matexie jest po prostu genialnie, więc najlepiej wybrać go jako numer 1 na liście rekrutacyjnej. |
zlotek matex09a
 24 lis 2009 21:37 |
Mat-przyr ? Może rzeczywiście lepiej iść do matexu a przynajmniej ustalić go na pierwszym miejscu na liście rankingowej. Ewentualnie zawsze można wybrać mat-fiz.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GU d? s: a--- C+ L- P L+ E? W N-- o-- K- w O-- M+ V-- PS PE
Y PGP t++ 5- X- R !tv b+++ DI+ D G+ e- h* !r !y
------END GEEK CODE BLOCK------ |
cccombobraker
 07 gru 2009 16:41 |
Osobiście polecam matex (chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego) oraz mat-przyr, ponieważ w tym konkretnym profilu zauważyłem istotną cechę - bardzo ładne dziewczyny. |
Kamil Frydlewicz Staszic Webmaster
 17 gru 2009 21:12 |
O.o ale nam się dostało ;D |
:D:D:D:D
 22 gru 2009 14:22 |
Nie bardzo rozumiem, proszę doprecyzować.
Tak swoją drogą, jeśli jesteś uczniem Staszica, możesz poprosić, np. mnie - webmaster@staszic.waw.pl - o przekazanie większych uprawnień, by móc umieszczać posty na forum od razu, bez weryfikacji moderatora. |
Kamil Frydlewicz Staszic Webmaster
 22 gru 2009 16:10 |
Nasza klasa została polecona gimnazjalistom jako jedyna ze sporą (a właściwie to dużą) ilością osób płci pięknej, jak to się ładnie mówi ;) |
 24 gru 2009 14:34 |
A co do konta bez ograniczeń - to chyba go nie potrzebuję ;D Niech moderator weryfikuje moje wypowiedzi, może napiszę coś gorszącego, co nie powinno być umieszczone na forum. |
 24 gru 2009 14:37 |
piękna jak piękna :)
ale fakt. to ważny czynnik. ;]
z tymże ja i tak polecam matex. dziewczyny sie przecież wyrywa na korytarzu a nie na lekcjach -.- ;] |
ossa
 07 mar 2010 18:38 |
Masz jakieś wątpliwości co do tego, że kobiety to płeć piękna? :P
A co do klasy, to przecież każdy może przyjść na dzień otwarty i się przekonać jaki profil mu najbardziej odpowiada. Osobiście polecam mat-przyr, jestem naprawdę zadowolona z biologii, którą świetnie prowadzi prof. Wanago. |
 09 mar 2010 15:37 |
NIE....
nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Odnosiłem się do stereotypu na temat Staszica, który jak oboje wiemy jest nieprawdziwy. Zazwyczaj.. no w każdym razie nie w każdym przypadku ;]
a jeżeli chodzi o biologię z prof. Wanago, to nie da się ukryć, że jest super, ale nas też troszkę uczy ;] Poza tym, jak ktoś już wyżej wspomniał, jest kółko!!
I nadal polecam matex :D. Chociaż oczywiście nie każdemu. Natomiast stwierdzam (oczywiście subiektywnie), że matmy w matexie nauczysz się lepiej, a biologii (jeśli chcesz) równie dobrze.
pozdro dla wszystkich kumatych |
ossa
 10 mar 2010 23:33 |
Wiadomość czeka na zaakceptowanie przez moderatora |
 11 mar 2010 19:56 N |