|
|
| Autor: | Debata (RSS) |
| Krotton matINF ![]() 11 gru 2009 17:39 |
Mam pytanie do organizatorów: to jednorazowa akcja, czy coś takiego będzie się odbywało cyklicznie? Uważam, że to świetna sprawa, dlatego konia z rzędem dla kandydata, który to wprowadzi za swojej kadencji :>.
Mam tylko kilka drobnych uwag: - na przyszłość zastanówcie się bardziej nad tematem, a kiedy już uznacie, że brzmi sensownie, podajcie go do publicznej wiadomości (przed debatą). - Panie (być może) przyszły prezydencie - lepiej popracować nad własnym stylem, zamiast nieudolnie naśladować Tomasza Lisa. -- Wyobraźmy sobie, że pada szkolna sieć. Świat zalewa mrok i przerażenie, a ludzie imają się najpodlejszych praktyk, byle tylko przeżyć w głuszy... |
| Shaql k07_b ![]() 13 gru 2009 20:14 |
yyy chodzi o takie debaty, które zawsze były przy każdych wyborach do samorządu szkolnego? o.0 -- -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.12 GCS/IT/SS dpu s+:--- a? C++++(+++) UL++>++++ P+>++++ L+ E--(---) W+++$ N-(--) o-- K- w---(+) O- M-(--) V-- PS(--) PE--() Y+ !PGP t+ 5? X- R*(++) tv-- b+(-) DI- D+ G+++ !e h*>++ !r !y ------END GEEK CODE BLOCK------ |
| Krotton matINF ![]() 13 gru 2009 22:37 |
Nie doprecyzowałem, faktycznie. Uznałem, że to wynika z treści mojej wypowiedzi (nie mówiłbym o wprowadzaniu tego za swojej kadencji ani przemyślanym wyborze tematu, gdyby chodziło mi o debatę wyborczą). Chodzi mi o wydarzenia w stylu piątkowego: `Czy sztuka może obrażać?`. -- Wyobraźmy sobie, że pada szkolna sieć. Świat zalewa mrok i przerażenie, a ludzie imają się najpodlejszych praktyk, byle tylko przeżyć w głuszy... |
| Wiktor mat-inf ^^ ![]() 14 gru 2009 19:11 |
Niestety już wiadomo kto wygra, ale smutne jednak jest to, że nieważne kto wygra to i tak ta osoba nie zrealizuje nawet 1/10 swoich świetnych pomysłów. Od razu mówię, że sam lepiej nic lepiej nie zrobił dlatego nie kandyduję :p, pozdrawiam. |
| Wiktor mat-inf ^^ ![]() 14 gru 2009 19:13 |
Zamiast "nieważne kto wygra" to "nieważne kto to jest", a zamiast "że sam lepiej nic lepiej nie zrobił" to "że sam nic bym lepiej nie zrobił" :p |
| Krotton matINF ![]() 14 gru 2009 19:54 |
Wiadomo? Możemy jedynie podejrzewać kto to będzie. A wybór jest trudny, dzisiejsza debata nie pozostawiła właściwie na żadnym z kandydatów suchej nitki. Poza tym, jak mówiłeś, kiełbasa wyborcza to jedno, a realizacja założeń - drugie.
Lubię takie wydarzenia, bo pokazują wszystkie te drobne wady, skrywaną małostkowość rozmówców. Poziom dzisiaj był poniżej miernej. -- Wyobraźmy sobie, że pada szkolna sieć. Świat zalewa mrok i przerażenie, a ludzie imają się najpodlejszych praktyk, byle tylko przeżyć w głuszy... |
| r00byck 2004d ![]() 15 gru 2009 21:45 |
Wiadomo, kto przegra - ten, kto deklaruje zamontowanie radiowęzłowych głośników na drugim piętrze. Zawsze tak było (zawsze = odkąd pamiętam). Jeśli ktoś i w tym roku wysunął taki pomysł (nie wiem, nie sprawdzałem), to niechybnie poniesie porażkę. |
| Melania 1f:) ![]() 21 gru 2009 16:23 |
Tak, przegrała osoba, która proponowała radiowęzeł na drugim piętrze...ciekawa zależność...
E tam, poziom debaty w porównaniu z zeszłymi latami był całkiem niezły, szczególnie, jeśli chodzi o poziom wypowiedzi. Brakowało mi natomiast eleganckiego stroju kandydatów... -- :) |
|
|
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |