RedRose
mat-inf C'91

01 maj 2010 15:38
Jako świeżo upieczony absolwent tej szkoły, postanowiłem podzielić się z Wami pewnym programem, który napisałem z myślą o uczniach Staszica - ze względu na sporą liczbę brydżystów.

Program ten umożliwia grę w brydża przez Bluetooth czterem połączonym graczom, posiadającym komórki nie-Symbianowe, nie-smartfony: generalnie wiem, że działa na Nokiach generacji 6300 i podobnych, oraz na Sony Ericssonach z bluetoothem - nawet na tych z najmniejszym wyświetlaczem.

Wykorzystanie technologii Bluetooth i zapewne jakieś ukryte błędy w kodzie powodują, że raz na jakiś czas mogą pojawić się problemy z połączeniem. Czasami jest to związane ze zbyt dużą odległością od komórki pełniącej rolę serwera, czasami wystarczy żeby jeden z graczy się rozłączył na chwilę, umożliwiając podłączenie się innym. Zdarza się to dosyć rzadko, ale jednak.

Miłego korzystania :)

Oto link: http://bridge.azs.uw.edu.pl/sapphirebridge.zip

Dominik Jastrzębski.
--
"Hence 'banishèd' is banished from the world /
And the world's exile is death"
- William Shakespeare, Romeo and Juliet
RedRose
mat-inf C'91

01 maj 2010 15:39
Przepraszam za zły link, moderatorze - połącz posty

http://www.matinfc2007.boo.pl/azs_brydz/sapphirebridge.zip
--
RedRose
mat-inf C'91

31 maj 2010 14:15
Nowa wersja 1.3.0 wprowadza mechanizm utrudniający pomyłkę w licytacji oraz DZIAŁA NA PRAWIE WSZYSTKICH TELEFONACH z Bluetoothem. Link ten sam.
--

Zabierz głos w dyskusji

Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny
Opracowanie: Adam Morawski 2005
Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz