|
|
| Autor: | Matury (RSS) |
Sailem![]() 25 maj 2010 16:07 |
Jak wrażenia po maturach? |
| Shaql k07_b ![]() 27 maj 2010 20:39 |
hmm... jest po maturach... i jakie ja mam teraz wrażenia? to na początek przyda mi się definicja...
wrażenie 1. «stan psychiczny, reakcja psychiczna wywołane jakimś bodźcem» 2. «przeżycie, zwłaszcza silne» 3. «uświadomiona reakcja narządu zmysłowego na bodziec zewnętrzny» 1. hmm... chyba głównie satysfakcja (z tego, że mój klan w pewnej grze ma znów pierwsze miejsce w rankingu) 2. no, jeszcze żyję, więc chyba coś przeżyłem. o, na przykład przeżyłem to, że Apple ma większą kapitalizację rynkową niż Microsoft! 3. łorany... jaki narząd zmysłowy mi może świadomie reagować... chyba palce są narządami zmysłu dotyku, zatem, przykładowo, wrażeniem pomaturalnym jest kliknięcie na zakładkę z webmailem po odebraniu bodźca słuchowego informującego o nowej poczcie? rety... a jeśli chciałeś nieco inaczej zadać pytanie, na przykład co my, maturzyści (bo nawet tego nie uściśliłeś xD) sądzimy o tegorocznych maturach, to mogę stwierdzić, że były banalne :P -- -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.12 GCS/IT/SS dpu s+:--- a? C++++(+++) UL++>++++ P+>++++ L+ E--(---) W+++$ N-(--) o-- K- w---(+) O- M-(--) V-- PS(--) PE--() Y+ !PGP t+ 5? X- R*(++) tv-- b+(-) DI- D+ G+++ !e h*>++ !r !y ------END GEEK CODE BLOCK------ |
Sailem![]() 01 cze 2010 09:52 |
Ad 2.
Na pewno przyczyniło się do tego kupno przez Prezydenta Apple MacBook Pro 15,4'' (MC373PL/A) ad koniec Tak, interesuje mnie co sądzicie - ale nie tylko. Sam obiektywny fakt banalności może zostać stwierdzony przez, nieco tylko inteligentniejszy od obecnych, komputer. Ciekawe jest, kiedy ktoś mówi, że był załamany prostotą zadań, albo zastanawiał się, czy nie ma tu wszędzie kruczków itp. |
|
|
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |