| « 1 2 3 4 5 |
|
| Autor: | Pytanie odnośnie posta ze strony głównej (RSS) |
| Krotton matINF ![]() 24 cze 2010 20:27 |
Niezależnie od shaqlowego stanu posiadania domu, drzwi, sąsiadów i innych tego typu dziwnych rzeczy, jedno jest pewne: gdybym napisał, że jestem za jego komputerem, przestraszyłby się :P. -- Wyobraźmy sobie, że pada szkolna sieć. Świat zalewa mrok i przerażenie, a ludzie imają się najpodlejszych praktyk, byle tylko przeżyć w głuszy... |
| Shaql k07_b ![]() 24 cze 2010 20:38 |
sorry, ale nie sądzę, żebyś był w ścianie. z drugiej strony, nie powiedziałeś jak daleko... teoretycznie mój komp może być między mną a tobą... -- -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.12 GCS/IT/SS dpu s+:--- a? C++++(+++) UL++>++++ P+>++++ L+ E--(---) W+++$ N-(--) o-- K- w---(+) O- M-(--) V-- PS(--) PE--() Y+ !PGP t+ 5? X- R*(++) tv-- b+(-) DI- D+ G+++ !e h*>++ !r !y ------END GEEK CODE BLOCK------ |
| Krotton matINF ![]() 24 cze 2010 20:58 |
To Cię nie ochroni. Uwzględniłeś drobny nożyk idealny do cięcia kabli, który trzymam w ręku? -- Wyobraźmy sobie, że pada szkolna sieć. Świat zalewa mrok i przerażenie, a ludzie imają się najpodlejszych praktyk, byle tylko przeżyć w głuszy... |
| Pedro mat-inf ![]() 24 cze 2010 21:50 |
To takie romantyczne!
Jesteście niby tak daleko, a jednak tak blisko ( dzięki sieci ), możecie się rozdzielić, ale mimo wszystko wasza niepohamowana chęć poznawania Internetu jest silniejsza. Jedynie kabel stoi wam na przeszkodzie do szczęścia. Jeden stoi drugiemu pod oknem, wyczekując aż drugi wyjrzy. Tymczasem drugi w obawie przed złamaniem serca oddziela się od świata, buntując się przeciwko niemu. Już nawet padła propozycja proszenia o rękę. Toż to taka piękna historia: Czekamy tylko zniecierpliwieni na wyznania miłości słowami " Wyjdziesz za moją Czarodziejkę? " Tak, pobierzcie się w Lineage'u :) ( albo w jakimś innym MMORPG) I prześlijcie foty! Pozdrawiam |
| Pedro mat-inf ![]() 24 cze 2010 22:15 |
A.. i jeszcze jedno!
Odłóż to narzędzie zbrodni! Chcesz skończyć jak Werter, Gustaw, Konrad Wallenrod albo wielu innych romantycznych bohaterów, o których uczyłeś się na lekcjach języka polskiego z panią prof. Ciaś? :) |
| Krotton matINF ![]() 24 cze 2010 23:00 |
Myślałem raczej o Rodionie Raskolnikowie :P.
No dobrze, wyczuwam w tych moderatorskich postach subtelne: "Zakończcie ten offtop, do cholery!", więc grzecznie się podporządkowuję. (Może uniknę 8 lat w niesprzyjającym klimacie podbiegunowym.) -- Wyobraźmy sobie, że pada szkolna sieć. Świat zalewa mrok i przerażenie, a ludzie imają się najpodlejszych praktyk, byle tylko przeżyć w głuszy... |
| Pedro mat-inf ![]() 24 cze 2010 23:32 |
Czyli nie będzie fotek? :P
My znamy gorsze sposoby zwalczania offtopu aniżeli zsyłanie na Sybir. |
| « 1 2 3 4 5 |
|
| Usługa udostępniana przez XIV LO im. Stanisława Staszica w Warszawie. Uwagi proszę kierować pod adres webmaster@staszic.waw.pl. XIV LO nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi uczestników dyskusji. Dodatkowe zastrzeżenia. |
Wybierz motyw: Nowoczesny | Prosty | Klasyczny Opracowanie: Adam Morawski 2005 Motyw nowoczesny - dostosowanie: Adam Grabowicz |